Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петро Порошенко відзначив почесними нагородами героїв АТО

Петро Порошенко відзначив почесними нагородами героїв АТО
162548 ПЕРЕГЛЯДІВ

Більше півсотні представників Збройних Сил Української держави стали володарями нагород за власні професіоналізм та мужність від українського президента Петра Порошенка. Нажаль, з вищезазначеної кількості героїв 21 особа була нагороджена посмертно. Важливо додати, що представлені до нагород українські герої були поранені або загинули, беручи участь у боях у зоні проведення АТО – на Луганщині та Донеччині. Серед нагород, котрі знайшли своїх власників – ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, ордени «За мужність» ІІІ ступеня та медалі «Захиснику Вітчизни».

Варто відзначити, що сьогодні Україна відзначає й ювілейну – вже піввікову - річницю з моменту вступу у дію однієї з невід'ємних частин сучасної Національної гвардії України – охорони громадського порядку. У зв'язку з цією важливою датою пан Порошенко нагородив і військових цього підрозділу. Зокрема, медалями «За військову службу в Україні» та орденами Данила Галицького.

Петро Порошенко зазначив, що наша країна вперше за всі роки незалежності на настільки високому рівні вшановує щоденний подвиг та вражаючу сміливість українських військовослужбовців і додав, що їхня місія – захист та охорона життя українських громадян – є надважливою і необхідною.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео