Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна готова дати відсіч повномасштабному наступу РФ

Україна готова дати відсіч повномасштабному наступу РФ
189725 ПЕРЕГЛЯДІВ

У випадку можливої ескалації військового конфлікту, котрий вже більше двох років розгортається на території Української держави, країна готова гідно відповісти агресивному окупанту. Про це заявив президент Петро Порошенко, додавши, що за останні роки, котрі пройшли з моменту початку неоголошеною Росією війни, Україна зміцнила та значно покращила власний бойовий арсенал, свідоцтвом чого є нарешті налагоджені виробництво й постачання військової техніки у зону АТО та створення професійної української армії.

 

За словами пана Порошенка, Україна наразі перебуває у стані війни, тож активізація усіх державних ресурсів у контексті захисту демократичності українських інститутів, їх суверенності і незалежності є головним завданням не тільки для Збройних Сил, а й для кожного громадянина. Як зазначив президент, це – справа всього українського суспільства.

Важливо додати, що безпекова складова, котра ще два роки в Україні зовсім не мала відповідних до ведення повномасштабних військових дій ресурсів, суттєво вдосконалила свої показники та готується до чергової хвилі навчань з військовими армій провідних країн світу.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео