Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петро Порошенко розповів про всі досягнення при своєму правлінні

Петро Порошенко розповів про всі досягнення при своєму правлінні
244194 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Президент України виклав звернення до українського народу, у якому розповів про усі здобутки після майданівських подій у 2014-му році. За словами очільника, незважаючи на тяжкі часи, країна все ж досягла чималих позитивних результатів. Зокрема, йшлося у зверненні про появу нової патрульної поліції та незалежного антикорупційного бюро, декларування статків і майна чиновників, а також ремонт і відновлення українських доріг.

     Також Президент відзначив роботу антикорупційної електронної системи під назвою «Прозоро», яка, за його словами, зуміла зекономити десятки мільйонів гривень. Не забув глава держави згадати й про відомі реформи, направлені на повноцінну роботу з країнами Європейського Союзу , їхню допомогу у боротьбі з агресивними діями Росію та отримання безвізового режиму. Також він наголосив, що нічого схожого не було зроблено при минулій владі.

     До того ж очільник зазначив, що наразі реалізовано владою 144 пункти, направлені на візову лібералізацію. До того ж Президент нагадав, що на цьому тижневі Рада Європи провела засідання, на якому одноголосно визнала, що Україна повністю виконала усі вимоги Європейського Союзу та провела колосальну роботу для того, аби отримати безвізовий статусу.

     Порошенко зазначив, що ЄС в повній мірі виявила свою політичну волю для виконання обіцянки – відкрити безвізовий режим для українців. Питання залишається за малим, переконує Порошенко, узгодження виключно внутрішній процедур Європейського Союзу. Після цього Україна отримає довгоочікуваний безвіз.

     Наостанок зазначимо, що Канада, на відмінно від Європейського Союзу, поки що відмовила Україні в безвізовому режимі, мотивуючи це своєю неготовністю до такого кроку.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео