Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На початку грудня 2016 року Петро Порошенко планує відвідати Польщу

На початку грудня 2016 року Петро Порошенко планує відвідати Польщу
27248 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Таку інформацію надав заступник голови Адміністрації Президента України Костянтин Єлісєєв. Він зазначив, що наразі Росія не збирається заспокоїтися та зупинитися у своїх антилюдських діях.
     Президент Росії заявив, що найбільшою трагедією 20-го століття став розпад Радянського Союзу, тож зараз Путін переслідує єдину ціль – відновити так звану помилку минулого. У цій боротьбі, каже пан Єлісєєв, важливою умовою є захоплення України. Задля цього він готовий пролити ріки крові, посварити країну з її сусідами та внести повну дестабілізацію. Зокрема, Путін бажає створити розбрат із дружньою Польщею. За словами Костянтина Єлісєєва, російські політики свідомо створюють провокації та акцентують увагу на трагедіях минулого, в той час, як деякі недалекоглядні політики з обох сторін. Заступник Адміністрації Президента відмітив, що обидва гаранти Конституції у своїх приватних бесідах піднімали саме ці теми й дійшли висновку, що, не зважаючи на все, країни мають триматися та діяти разом.

     Знаком такої єдності став візит Президента Польщі на День незалежності України. Зараз з подібним візитом 2 чи 3 грудня до сусідньої країни їхатиме Український очільник. Приводом для візиту стане 25-річниця відновлення дипломатичних відносин між державами.

     Попереду, підкреслив політик, тяжка боротьба за підтримку в Європі. Це пов'язано зі зміною влади у європейських країнах та їхніх новим поглядам на ситуацію навколо України. Також невідомо, якою буде співпраця з новообраними Президентами Молдови та Болгарії. Єлісєєв заявив, що після виборів у сусідів, Україна одразу акцентувала їхню увагу на двосторонніх добросусідських відносинах лише у випадку визнання повної територіальної цілісності України разом із Кримом.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео