Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В адміністрації Президента прокоментували обмін полоненими

В адміністрації Президента прокоментували обмін полоненими
54480 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Народний депутат від фракції Блоку Петра Порошенко Андрій Брагинець на свій сторінці у соцмережі залишив коментар щодо ситуації з бранками та прийняття участі у вирішені їхній доль Надії Савченко. За його словами, це хитрий план кремлівського терориста номер1 Путіна. Він вважає, що російський Президент всіляко піарить Савченко. Нещодавно бойовики відмовилися віддавати полонених офіційній українській стороні, незважаючи на те, що ОРДЛО виявило готовність помилувати 15 бранців-терористів.

     Натомість ватажки так званих ЛНР і ДНР висловилися про Савченко з великою симпатією та виявили готовність передати заручниць їй. Мовляв, панянка нардеп знає підхід до рішення політичних і навіть економічних проблем. Наостанок бойовики додали, що з Савченко вийшов би гарний керманич країни.

     За словами Брагинця, цю гру добре розуміє кожен українець. Всі знають, що Савченко – завербований агент, який дестабілізує ситуацію в Україні, й Путіну це руку.

     В ОРДЛО запевняють, що в полоні сепаратистів українських військових набагато менше, аніж вони кажуть. І не дивлячись на те, що українська сторона готова обміняти «всіх на всіх», путінська гра для бойовиків важливіша, аніж сам обмін полоненими.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео