Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Віце-президент Америки Джо Байден поділився цінною інформацією з Петром Порошенко

Віце-президент Америки Джо Байден поділився цінною інформацією з Петром Порошенко
136003 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Їхні переговори днями відбулися у столиці України. Таку інформацію надав і прокоментував колишній депутат, політолог Тарас Чорновіл. Він певен, що нова американська влада не зацікавлена в українських проблемах та їхньому вирішенні. На його думку, керманич держави це розуміє, проте здаватися не збирається. За кулісами Байден поділився з Порошенком контактами потрібних людей із оточення нового Президенту Америки, через яких можна мати вплив на рішення стосовно України.

     До того ж Байден пообіцяв всіляко підтримувати український народ після своєї відставки. Чорновіл вважає, що віце-президет Штатів мав значний вплив на Європу та сприяв продовженню санкцій проти Росії. Проте політолог сумнівається, що наступник Джо Байдена матиме схожу репутацію в європейський країнах.

     Наразі, зауважує експерт, перед Петром Порошенко стоїть нелегка справа – налагодження контактів із впливовими особами, які контролюють важливі рішення в певних європейських країнах. За словами пана Чорновола, такий хід потрібен для того, аби Україна отримала вигідні для себе результати. Зокрема, не легкою для нас є ситуація з Італією. Верхівка італійського уряду неодноразово заявляла, що орієнтуватиметься на позицію Америки стосовно українського питання. Тож, аби отримати необхідний результат, Петро Порошенко має знайти спосіб впливу на Італію через Америку, запевняє Тарас Чорновіл.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео