Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Міхеїл Саакашвілі одобрив останні дії Петра Порошенка

Міхеїл Саакашвілі одобрив останні дії Петра Порошенка
244772 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Днями Петро Порошенка заявив про закриття свого магазину «Рошен» у російському місті Липецьк. Ця подія не оминула й колишнього очільника Одеської області Міхеїла Саакашвілі. На своїй сторінці у Фейсбуці екс-мер зазначив, що підтримує це рішення керманича. Він підкреслив, що на цей крок Порошенко мав би уже давно наважитися, оскільки збагачення казни країни, яка веде проти твого народу гібридну війну та всіляко пропагує антиукраїнські дії, низько та соромно. Політик підкреслив, радий дізнатися, що у Президента почав хоча б в окремих питаннях ставити здоровий глузд вище свого бажання збільшити особисті багатства.

     Проте Саакашвілі все ж виявив побоювання, що Порошенко може змінити своє рішення і його жадібність знову візьме над ним гору.

     Наостанок політик зазначив, що було б дієвим рішення керманича наважитися замінити своїх кумів, які очолюють військові заводи, контролюють митні потоки на нових незаангажованих керівників. Саакашвілі певен, така політика вже вдосталь стомила українців, і зовсім скоро вони зберуться й повернуть владу під свій контроль.

     Нагадаємо, 20 січня прес-служба компанії «Рошен» заявила, що їхня фабрика у Липецьку закривається. Причиною такого рішення назвали зниження виробництва продукції у тій області у три рази.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео