Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кремль планує захопити усю Україну

Кремль планує захопити усю Україну
108911 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Таку думку висловив Президент України Петро Порошенко під час виступу в День Соборності країни. Керманич пообіцяв попередити усі спроби дестабілізувати ситуацію будь-яким чином. Очільник висловив впевненість, що наразі кремлівська влада ретельно готує позачергові президентські вибори з метою просування свого кандидата. Для реалізації цього плану Путіну вдалося підкупити деяких українських політиків, які уже зараз активно просувають план поліпшення відносин із Росією.

     На думку президента, подібні кроки зіграють лише на руку РФ і знищать повністю усю ті позитивні результати, які українці досягли й за які стояли впродовж останніх років. За словами Петра Порошенка, ціль Путіна – не лише Крим і Донбас, а вся Україна, яка дозволить як мінімум отримати важливе геополітичне положення у світі.

     Політикам, які, за словами керманича країни, активно у завуальованій формі намагаються нав'язати бажання відхреститися від Донеччини, Президент послав відкрите запитання: «Панове, хіба ви збирали докупи ці території, що мрієте так ними розкидатися?».

     Наостанок своєї промови Петро Порошенко зазначив, що з 2014 року країна пройшла нелегкий шлях реформ, зміни яких першими у 2015 році побачили реформатори, у 2016 – закордонні партнери, а у 2017 – вони стануть явними й для усіх українців.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео