Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петро Порошенко різко відрізав російським журналістам

Петро Порошенко різко відрізав російським журналістам
190479 ПЕРЕГЛЯДІВ

     24 січня керманич країни прибув із офіційним візитом до Фінляндії. У парламенті Хельсінок Порошенка перестріли російські журналісти, які спробували задати кілька запитань українському очільнику, однак одразу зустріли відсіч. Замість омріяного інтерв'ю Петро Порошенко сказав, мовляв, для початку перестаньте вбивати українців і звільніть окуповані вашими військами територію, тоді, можливо, поговоримо.

     Проте кремлівських журналістів це не заспокоїло й вони зробили ще одну спробу заговорити з Президентом. Натомість Петро Порошенко відповів, що лише у січні поточного року на Донеччині російські бойовики убили сімох українців, і до тих пір, поки триватиме така ситуація жодної відповіді на свої запитання від українського Президента російська преса не отримає.

     Додамо, Петро Порошенко зустрівся з Президентом Фінлядії Саулі Нііністьо. Очільники обговорили ситуацію, яка склалася через агресію Росії. Пан Нііністьо запевнив, що не бачить жодних передумов, які б могли посприяти полегшенню санкцій проти Росії. Він висловив впевненість, що ані Європа, ані Штати не підуть на поступки РФ, адже Кремль так і не виконав Мінських умов.

     Також Президент Фінляндської Республіки висловив свою думку щодо політики новообраного очільника Америки. За його словами, припущення Дональдом Трампом можливості пом'якшення санкцій щодо Росії – не є стовідсотковим рішенням, адже Штати століттями притримуються традиційної старої демократії, яку не так і легко змінити.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео