Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Президент України зібрав надзвичайне засідання

Президент України зібрав надзвичайне засідання
54543 ПЕРЕГЛЯДІВ

31 січня міністри іноземних справ України та Данії Павло Клімкін і Андерс Самуельсен спробували добратися Широкіно. Проте через постійний обстріл їм це не вдалося. Таку інформацію на своїй сторінці оприлюднив український міністр.

1 лютого ситуацію, яка склалася в місті, розглянуть на рівні послів у комітеті міністрів Європи. У свою чергу в цей же день організована термінова зустріч Трьохсторонньої контактної групи в Мінську. Будуть розглядати питання «режиму тиші» та ескалації на Донеччині.

Нагадаємо, з 29 січня в Авдіївці розпочалися запеклі бої між українськими військовими та російськими найманцями. У результаті обстрілів було пошкоджено лінії електропостачання та водовідведення. Петро Порошенко одразу скасував свій візит до Німеччини та зібрав нагальну відеоконференцію у зв'язку з високою ймовірністю виникнення гуманітарної катастрофи на сході.

Керівництво Донецької області у той же день організувало групу, в склад якої ввійшли рятувальники, керівники місцевих заводів і області. Наразі всі вони готові до евакуації містян. В Авдіївці оголошено надзвичайне положення. Місто й досі перебуває у вогні.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео