Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Порошенко заявив про необхідність референдуму щодо членства України в НАТО

Порошенко заявив про необхідність референдуму щодо членства України в НАТО
163322 ПЕРЕГЛЯДІВ

На думку Петра Порошенка, референдум – це єдиний спосіб дізнатись об'єктивну думку українців стосовно членства в НАТО.

Президент України Петро Порошенко заявив про гостру необхідність вступу України до НАТО. На думку гаранта, саме членство України в альянсі забезпечить країні цілковиту безпеку і, на жаль, без нього Україні не обійтись. Порошенко зауважив, що для нього надзвичайно важливо дізнатись сьогоднішнє ставлення українців до НАТО і саме для цього розглядається питання проведення всеукраїнського референдуму.

Разом з тим, Петро Порошенко додав, що в разі отримання позитивного результату під час референдуму, він зробить усе, щоб найближчим часом одержати бажане членство в альянсі. Президент переконаний, що бажання українців отримати членство в НАТО щороку зростає. Разом з тим Порошенко наводить статистику, в якій на сьогоднішній день прихильників НАТО серед українців на 38% більше, аніж чотири роки тому.

Наразі, переговори щодо членства України в НАТО помітно гальмуються. Востаннє важливу зустріч, на якій планувалось розглянути питання протиракетної оборони на території Європи, було скасовано альянсом. Експерти переконані, що призупинення переговорів між Україною і НАТО зумовлено надмірною увагою з боку Росії.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео