Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Авдіївці повернули світло

Авдіївці повернули світло
163313 ПЕРЕГЛЯДІВ

5 лютого 2017 року Президент України Петро Порошенко повідомив результати аварійно-відновлювальних робіт у місті на Донеччині. Він зазначив, що фахівцям із служби надзвичайних ситуацій вдалося відновити роботу електромереж.

Цю інформацію він виклав на своїй сторінці у соцмережі, акцентуючи на тому, що Росії не вдалося розвинути гуманітарні катастрофу в місті.

Президент повідомив, що приємну новину він дізнався від голови Донецької області Павла Жебрівського. Мовляв, у телефонному режимі він доклав про вдало проведену роботу на електромережах. Наостанок Петро Порошенко подякував військовим, українському уряду та рятувальникам із ДСНС, які успішно провели цю роботу в надскладних умовах, впоравшись із ситуацією.

Раніше стало відомо, що бригада фахівців по електрозабезпеченню завершила свою роботу в Авдіївці та повернула світло мешканцям міста.

Додамо, Україна отримала пояснення від ООН стосовно недофінансування гуманітарної допомоги. За словами представників організації, окрім України є чимало інших країн, в яких йдуть бойові дії. Мовляв, така напружена ситуація у світі гальмує повну виплату фінансової допомоги.

На 2015 та 2016 роки країні мали виплатити 300 млн. доларів, однак вдалося надати лише 200 млн. – в 2015, и 100 млн. – у 2016 роках. Серед причин недофінансування також називають відсутність таборів для біженців на українській території та знижену увагу іноземних ЗМІ до військового конфлікту в Україні.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео