Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Українська армія отримає близько 100 одиниць військової техніки

Новини України: Українська армія отримає близько 100 одиниць військової техніки
158938 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українська армія за грудень 2014 року отримала значне посилення армії у вигляді модернізованої і частково нової військової техніки. Про це розповів Петро Порошенко на зустрічі з главами українських силових відомств


Українська армія за грудень 2014 року отримала значне посилення армії у вигляді модернізованої і частково нової військової техніки. Про це розповів Петро Порошенко на зустрічі з главами українських силових відомств. «За місяць нами було передано військовим великі обсяги модернізованої бойової техніки. Також найближчим часом планується наступні етапи передачі бойової техніки бійцям Збройних Сил України», -повідомив президент.
Зокрема, за словами Петра Порошенка, вже 5 січня 2015 року на військовому полігоні в Житомирській області відбудеться передача 100 одиниць техніки.
Глава української держави доручив силовикам підключати військових волонтерів до питань забезпечення, а також узгоджувати з ними вибір компаній-постачальників.
«Якщо на даний момент існує необхідність переглянути деякі компанії-постачальники, з якими ми співпрацювали в минулому, то це потрібно зробити обов’язково за участі волонтерів. Чесно кажучи, я був здивований приємно ціною та якістю продукції для українських військових, яка була на Яворівському полігоні», - сказав Петро Порошенко.
Нагадаємо, що в грудні 2014 року Петро Порошенко привіз військовим Донбасу особисто більше 100 одиниць озброєння. Це - танки, БТР-и та артилерію. При цьому в Міністерство оборони анонсували передачу до кінця 2014 року тисячі нових зразків військової техніки та озброєння.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео