Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Порошенко: Усе необхідне для миру на Донбасі вже підписано

Новини України: Порошенко: Усе необхідне для миру на Донбасі вже підписано
26640 ПЕРЕГЛЯДІВ

Петро Порошенко виступаючи на всесвітньому економічному форумі у Давосі заявив, що усі необхідні домовленості для досягнення миру на Донбасі були підписані у Мінську.


Петро Порошенко виступаючи на всесвітньому економічному форумі у Давосі заявив, що усі необхідні домовленості для досягнення миру на Донбасі були підписані у Мінську. За його словами сторони, які не виконують пункти з Мінської угоди просто не хочуть настання миру в Україні. «Усе дуже просто - припиніть надавати зброю терористам, виведіть свої війська з нашої території і закрийте кордон. Такий простий мирний план, але якщо ви хочете обговорювати щось інше, то ви просто не хочете настання миру.», - заявив Порошенко.
Він зазначив, що українська влада надала гарантії для настання миру, але якщо умови не виконуються, то «ми зобов’язані в будь який спосіб захистити свою територію». Як він повідомив українські військові не здійснювали наступальних дій, а лише захищались від ворожого наступу. Президент України висловив припущення, що наш противник хоче створити негативний образ України у світі, але під час форуму він переконався, що Європа і увесь світ підтримують Україну. «Тут у Давосі я відчув той величезний рівень підтримки України з боку всього цивілізованого світу.», - заявив він.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео