Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Порошенко відкинув умови сепаратистів

Новини України: Порошенко відкинув умови сепаратистів
158902 ПЕРЕГЛЯДІВ

Петро Порошенко розмовляючи з керівниками Німеччини Ангелою Меркель і Франції Франсуа Олландом повідомив, що Україна наполягає на негайному виконанні сепаратистами і Росією умов мирних домовленостей, які були досягнуті у Мінську.


Петро Порошенко розмовляючи з керівниками Німеччини Ангелою Меркель і Франції Франсуа Олландом повідомив, що Україна наполягає на негайному виконанні сепаратистами і Росією умов мирних домовленостей, які були досягнуті у Мінську. «Лише виконання мирних Мінських домовленостей здатне призвести до миру на Донбасі.», - заявив Петро Олексійович. При цьому він зазначив, що продовження обстрілів з боку сепаратистів призводить до збільшення кількості загиблих мирних жителів.
Також він повідомив, що розчарований результатами зустрічі контактної групи і повідомив, що не видаватиме указу про одностороннє припинення вогню Україною. За словами Петра Порошенка українські військові чітко виконували умови мирного договору і зберігали режиму припинення вогню і стріляли лише у відповідь на обстріли збоку сепаратистів. Він також наголосив на відповідальності Росії, як сторони підписанта договору. Окрім цього він повідомив, що вважає висування сепаратистами умов для продовження засідання контактної групи не прийнятним.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео