Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Порошенко відвідав засідання Ради Європи

Порошенко відвідав засідання Ради Європи
238442 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час розмови із керівником Ради Європи Дональдом Туском президент України Петро Порошенко заявив, що для успішного початку реформ в Україні потрібне лише настання миру на Донбасі.


Під час розмови із керівником Ради Європи Дональдом Туском президент України Петро Порошенко заявив, що для успішного початку реформ в Україні потрібне лише настання миру на Донбасі. «Для успішного проведення реформ, які дозволять якісно покращити ситуацію в країні і фінансове становище наших громадян потрібно лише щоб на Донбасі настав мир.», - заявив Петро Порошенко. За його словами нова українська влада має політичну волю і бажання впроваджувати реформи і боротись з корупцією для того, щоб Україна стала європейською країною. При цьому він також уточнив, що для успішного проведення реформ є дуже важливою фінансова підтримка, яку надає Міжнародний валютний фонд, Європейський союз, Сполучені Штати Америки, а також інші країни й міжнародні організації.
Глава України висловив сподівання, що підписана у Мінську угода сприятиме настанню миру в Україні, а усі сторони будуть чітко виконувати зобов’язання вказані у мирній Мінські угоді. При цьому він наголосив, що Україна завжди чітко і без будь яких винятків виконували раніше підписані угоди по деескалації конфлікту на відмінно від «інших сторін», а тому попросив європейських лідерів спостерігати за виконанням даної угоди з боку сепаратистів і Російської Федерації. Петро Порошенко висловив сподівання, що поставивши підпис під даною угодою президент Росії Володимир Путін сприятиме настанню миру на сході України і перестане підтримувати сепаратистів. Він також висловив думку, що імплементація даних угод буде важкою і тривалою, але повинна успішно завершитись. Також український президент висловився за негайне припинення вогню, оскільки, за його словами, сепаратисти намагаються використати час до офіційного настання перемир’я для захоплення нових територій і зараз ведуть активні наступальні дії. Перебуваючи на засіданні Ради Європи Петро Порошенко подякував усім європейським лідерам за їхню допомогу і солідарність з українським народом у його боротьбі за незалежність, свободу вибору і європейське майбутнє.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео