Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Президент України Петро Порошенко призначив Головою Дорадчої міжнародної ради реформ Михайла Саакашв

Президент України Петро Порошенко призначив Головою Дорадчої міжнародної ради реформ Михайла Саакашв
185490 ПЕРЕГЛЯДІВ

Указом від 13 лютого Президент створив Дорадчу міжнародну раду реформ та призначив її головою Міхеїла Саакашвілі


Указом від 13 лютого Президент створив Дорадчу міжнародну раду реформ та призначив її головою Міхеїла Саакашвілі.
Дорадча міжнародна рада реформ — консультативний орган, основним завданням якого є напрацювання пропозицій та рекомендацій щодо здійснення та упровадження в Україні реформ на основі кращого міжнародного досвіду. Рада залучатиме іноземних експертів до реформування українського законодавства, а також підвищуватиме рівень міжнародної підтримки України.
«Ми досить довго думали, як краще використати знання, досвід та унікальні ноу-хау Михайла Саакашвілі. В Грузії він зміг реформувати фактично усі сфери економічного, політичного та суспільного життя. Той шлях, який ми розпочали лише минулого року з Революції Гідності, наші сусіди мали змогу перевірити. І вони готові ділитися з нами своїм досвідом. Донедавна Михайло був, по суті, позаштатним консультантом України з питань реформ. І сьогодні, нарешті, він отримає офіційний статус», - сказав Президент.
Також, він додав, що: «Михайло стане представником України за кордоном та, одночасно, представником міжнародної спільноти в Україні. Ми впевнені, що саме він зможе налагодити двосторонню комунікацію між Україною та світом з питань реформ — залучити найкращий іноземний досвід та гідно представляти нашу роботу за кордоном».

Зі свого боку Михайло Саакашвілі зазначив, що на Україну зараз дивиться весь континент і багато чого в світі буде залежати від українських реформ. «Ми не переможемо, якщо не побудуємо сьогодні нову Україну і не втілимо в життя нові реформи. Це гонитва у часі. Якщо нова Україна здійсниться, то Грузія також буде вільною», - наголосив він.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео