Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Президент у Торонто зустрівся з представниками канадського бізнесу

Президент у Торонто зустрівся з представниками канадського бізнесу
247017 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент Петро Порошенко під час робочого візиту до Канади зустрівся з представниками канадського бізнесу та запросив їх в Україну. «Ми робимо все можливе, щоб зробити зв'язки між нашими країни більш тісними. Раніше канадські українці інвестували в Україну для підтримки економіки. Нині весь канадський бізнес готовий прийти. І хочу сказати вам - зараз правильний час і місце для інвестування», - наголосив Президент, додавши, що Україна має великий потенціал.

Петро Порошенко зазначив, що декілька днів тому Україна завершила розміщення українських суверенних бондів на 3 млрд доларів. «Це хороший сигнал про довіру інвесторів в Україну і реформи, які проводяться», - додав Петро Порошенко.

Президент розповів про зміни в Україні, зокрема антикорупційні кроки, запровадження електронного декларування та останні реформи, які запровадила українська влада.

Петро Порошенко звернув увагу, що міжнародні фінансові організації зафіксували, що в Україні за останні три роки зроблено більше, ніж за попередні 20 років.

Ряд канадських компаній, що працюють в галузі енергетики, сільського господарства, оборонного та фінансового сектору, авіабудівної галузі проявили зацікавленість до українського ринку особливо в контексті запровадження вільної торгівлі з Україною.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео