Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петро Порошенко зустрівся з Президентом Грузії

Петро Порошенко зустрівся з Президентом Грузії
26638 ПЕРЕГЛЯДІВ

Глава Української Держави провів зустріч з очільником Грузії Георгієм Маргвелашвілі. 


Глава Української Держави провів зустріч з очільником Грузії Георгієм Маргвелашвілі. Останній прибув до Києва для того щоб взяти участь у Марші Гідності, який відбувся з нагоди річниці Революції Гідності.


Петро Порошенко звернув особливу увагу на цю подію: "Марш Гідності також, як і в Парижі, продемонстрував, що ми не боїмося". Україна разом з іншими європейськими країнами єдні у спільній боротьбі з тероризмом. Також Глава держави висловив подяку Маргвелашвілі за підтримку: "Ми дуже раді бачити вас сьогодні в Києві. Продовж останніх трьох днів вшанування Революції Гідності дуже багато прапорів Грузії в Києві", - зазначив Президент.
В свою чергу очільник Грузії висловив повагу до українців: "Ми щасливі бачити, наскільки Україна об’єднана. І не тільки Україна, але й всі її друзі об’єднані – на підтримку цінностей, за які ви так міцно стоїте. Кожен грузин сьогодні з Україною", - сказав Президент. Також Маргвелашвілі висловив щирі співчуття постраждалим від теракту в Харкові.
В рамках ділової зустрічі співрозмовниками було обговорено співпрацю Україну з Грузією в рамках об’єднання ГУАМ, Чорноморського партнерства та Східного партнерства.
Примітка ГУАМ – це Організація за демократію та економічний розвиток, до якої входять Грузія, Україна, Азербайджанська Республіка та Республіка Молдова. Вона була створена в 1997 році для протистояння впливу Росії в регіоні й отримала підтримку Сполучених Штатів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео