Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україні вдалося зупинити агресора на Сході

Україні вдалося зупинити агресора на Сході
132659 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мінський мир, відвід зброї, АТО – це все, що не давало спокійно жити усім українцям майже рік. Сьогодні Президент України заявив, що агресора на Сході спільними зусиллями вдалося зупинити 


Мінський мир, відвід зброї, АТО – це все, що не давало спокійно жити усім українцям майже рік. Сьогодні Президент України заявив, що агресора на Сході спільними зусиллями вдалося зупинити.
Як це може бути, якщо велика частина територій Донецької та Луганської областей – знаходяться під контролем, так званих, сепаратистів?
Петро Порошенко наголошує на тому, хоча війну ще не завершено, Україні вдалося зупинити активні наступальні операції в зоні АТО.
«Ми зробили усе, що могли. Останнім пунктом був відвід нашої зброї. Ми зупинили агресора, а також виконали Мінські домовленості. Щодо протилежної сторони конфлікту – то тут їм навряд чи є чим пишатися, адже незалежні спостерігачі ОБСЄ неодноразово робили висновок після моніторингу, де зазначається, що сепаратисти зброю повністю не відвели. Багато важкого озброєння залишилося в районі аеропорту» - коментує ситуацію Президент.
Щодо подальшої долі Донбасу, Порошенко каже, що треба домогтися періоду абсолютної тиші. Після цього важливого досягнення можна вже буде вирішувати, яку стратегію слід розробляти для відновлення регіону, адже, як каже Президент: «Під шум гранатомета важко приймати якісь рішення».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео