Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Порошенко назвав війну з Росією, війною за мир у Європейському союзі

Порошенко назвав війну з Росією, війною за мир у Європейському союзі
212258 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Ми зараз воюємо за свою незалежність, ми боремося за мир у всій Європі і кожен українець це розуміє. Нашій історії багато віків, але останні 23 роки – це справжній бій за виживання та становлення демократичних цінностей у державі» - сказав Петро Порошенко на офіційній зустрічі з делегацією Конгресу США


«Ми зараз воюємо за свою незалежність, ми боремося за мир у всій Європі і кожен українець це розуміє. Нашій історії багато віків, але останні 23 роки – це справжній бій за виживання та становлення демократичних цінностей у державі» - сказав Петро Порошенко на офіційній зустрічі з делегацією Конгресу США.
Прес-служба Адміністрації Президента повідомляє, що до України з робочим візитом прибула делегація конгресменів США. Зокрема на зустрічі обговорювались питання проведення реформ в Україні та нарощування боєздатності армії держави.
З боку США був присутній Родні Фрелінгусен, в якості голови делегації. До основного складу також входили конгрессменм Пітер Вісловскі, Кей Грангер, Кен Кальверта, Мерсі Каптур, Джон Картер, Стів Вомак. До складу української сторони ввійшли Міністр фінансів Наталія Яресько, Міністр закордонних справ Павло Клімкін, заступник Голови АПУ Валерій Чалий.
Стало відомо, що Америка погодилась поставили в Україну нелетальну зброю. Дане питання було також обговорено на зустрічі лідерів держав, хоча ще раніше Порошенко зв’язувався по телефону з Джоном Байденом, де висловив подяку за надання військової допомоги. Крім того, американські партнери висловили позитивне ставлення щодо проведення українських реформ, а також наголосили на тому, що зараз нашій державі необхідно реформувати енергетичний сектор, а також поставити питання розвитку Агропромислового комплексу на перше місце.
Яким чином будуть проводитися реформи у даних галузях – ще не анонсовано.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео