Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Берлін: Порошенко домовився про лікування українських військових

На Берлін: Порошенко домовився про лікування українських військових
26774 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прес-служба Президента України повідомила, що Петро Порошенко домовився Федеральним міністром оборони Німеччини про забезпечення українських військових якісним лікуванням у госпіталях України


Прес-служба Президента України повідомила, що Петро Порошенко домовився Федеральним міністром оборони Німеччини про забезпечення українських військових якісним лікуванням у госпіталях України.
«Сьогодні я розмовляв з Урсулою фон дер Ляєн і домовився про те, що Німеччина направить до нас в Україну своїх найкращих лікарів. Наші військові заслуговують якісного медичного догляду.» - розповідає Петро Олексійович і додає, що співпраця цим не обмежиться, адже Німеччина погодилась надавати нове обладнання українським лікарням.
Порошенко також поділився, що першим госпіталем, який буде співпрацювати з закордонними товарищами стане запорізька військова лікарня, але звісно, лише цією клінікою Німеччина з Україною не обмежиться: інші лікарні теж зможуть отримати допомогу у вигляді нового обладнання чи висококваліфікованого спеціаліста.
На даний момент стало відомо, що до Запоріжжя поступили: апарат штучного дихання, два медичних електронних монітора для спостереження стану важкопоранених, електрохірургічний прибор, три медичних транспортних засоби та автоматичний прилад вимірювання тиску.
На даний момент не відомо які ще клініку будуть співпрацювати з німецькою стороною, але Петро Порошенко впевнений, що забезпечить усі військові госпіталі необхідною допомогою.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео