Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Як покарає Коломойського Порошенко?

Як покарає Коломойського Порошенко?
53127 ПЕРЕГЛЯДІВ

Скандальний губернатор Дніпропетровщини – знову в центрі уваги. Сьогодні стало відомо, яке покарання застосує до Коломойського Петро Порошенко


Скандальний губернатор Дніпропетровщини – знову в центрі уваги. Сьогодні стало відомо, яке покарання застосує до Коломойського Петро Порошенко.
Інцидент стався буквально вчора, коли уряд підняв питання про відсторонення Олександра Лазорка від здійснення повноважень голови правління «Укратранснафта». Поки журналісти спостерігали усі перепитії в офісі за участі того ж самого відстороненого голови, до офісу, що знаходиться в Дніпропетровську, під’їхав губернатор Дніпропетровщини – Ігор Коломойський.
Між високопосадовцем та журналістом «Радіо Свобода» сталася словесна перепалка, де винуватцем виступив, власне, Коломойський. В уряді піднялася ціла хвиля проти зухвалої поведінки скандального губернатора. Президента України навіть просили виключити Коломойського з БПП.
Петро Порошенко виніс «вердикт» Ігорю Коломойському: губернатору буде оголошена догана згідно з указом «Про притягнення до відповідальності». У документі зазначається, що високопосодавця буде покарано «за порушення правил професійної етики, вчинок, який порочить його як державного службовця».
Крім того, Порошенко зазначив, що це лише попередження для голови Дніпропетровської обласної адміністрації. Остаточне покарання Президент визначить до кінця дня.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео