Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Президент вирішив, хто буде розробляти план повернення грошей Януковича

Президент вирішив, хто буде розробляти план повернення грошей Януковича
26718 ПЕРЕГЛЯДІВ

Петро Порошенко твердо вирішив повернути Україні всі гроші, що незаконно отримав та відправив на закордонні рахунки уряд Януковича


Петро Порошенко твердо вирішив повернути Україні всі гроші, що незаконно отримав та відправив на закордонні рахунки уряд Януковича.
Всі активи знаходяться на рахунках банків західної Європи. Санкції проти колишніх чиновників ввели в Евросоюзі, Канаді, США. Швейцарія, Ліхтенштейн, Латвія – арештували рахунки українських колишній можновладців. Майже всі рахунки зараз заморожені, але експерти зазначають, що певну частину все таки можна повернути.
Крім того, стало відомо, що колишній президент вивіз до Росії не менше 32 млрд гривень.
Зараз Україна залучилася підтримкою австрійського уряду і сподівається на швидке розв’язання справи.
До слова, ГПУ вже відкрила більше 30 кримінальних проваджень проти Януковича та його оточення. Зокрема до списку потрапили Віктор Пшонка, Раїса Богатирьова, Микола Азаров та Віталій Захарченко.
Хто ж буде разом із Президентом повертати гроші?
Порошенко ініціював створення спеціальної комісії, що безпосередньо займатиметься проблемою та розроблятиме покрокову стратегію. До її складу ввійшли представники СБУ, МВС та Адміністрації Президента. Очолює комісію – Віталій Касько.
Розпорядження про створення органу та регламенту його роботи – опубліковано на сайті глави держави.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео