Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Хто з іноземних політиків підтримує Порошенка?

Хто з іноземних політиків підтримує Порошенка?
212313 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент України взяв курс на боротьбу з представниками олігархії, які займають керівні посади в уряді. Позицію Порошенка однозначно підтримує німецький уряд, Міністр іноземних справ Франк-Вальтер Штайнмаєр. 


Президент України взяв курс на боротьбу з представниками олігархії, які займають керівні посади в уряді.
Позицію Порошенка однозначно підтримує німецький уряд, Міністр іноземних справ Франк-Вальтер Штайнмаєр. Німецький політик привітав українського главу держави з становленням чіткої позиції, щодо олігархів при владі.
«Порошенко зробив значний поступ в економічній і політичній боротьбі з олігархією в Україні. Результати вже видно. В державі повинні бути порядок, якщо уряд хоче навести порядок. Деолігархалізація влади – вже значний показник припинення хаосу», - заявив міністр іноземних справ Германії.
Крім того, Штайнмаєр зазначив, що зараз слід впорядкувати питання добровольчих батальйонів, адже справжня європейська держава повинна мати єдину армію. Він відмітив, що український президент робить вірний крок у боротьбі з «кишеньковими» арміями олігархів в різних регіонах.
Зараз Німеччина вимагає найскорішого припинення вогню на території окупованого Донбасу. Це слід негайно зробити, щоб правильно організувати місцеві вибори і продовжити політику децентралізації влади.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео