Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петро Порошенко хоче збільшити кількість спостерігачів ОБСЄ

Петро Порошенко хоче збільшити кількість спостерігачів ОБСЄ
79744 ПЕРЕГЛЯДІВ

Петро Порошенко звернувся до Ангели Меркель з проханням збільшити кількість незалежних спостерігачів в Україні, а також посилити технічне обладнання працівників для більш оперативної передачі даних.


Моніторингова місія ОБСЄ працює в Україні вже значний час. Та навіть незважаючи на це, вогонь не було припинено на території Донбасу. Петро Порошенко звернувся до Ангели Меркель з проханням збільшити кількість незалежних спостерігачів в Україні, а також посилити технічне обладнання працівників для більш оперативної передачі даних.
У телефонній розмові Петро Олексійович проінформував німецького канцлера у тому, що наростання конфлікту провокують бойовики, які не виконують умов Мінського мирного договору. А найбільшої ганьби додають терористи своїм псевдо-державам ще тим, що не хочуть відпускати українських заручників.
Зі свого боку Ангела Меркель зазначила, що всі необхідні питання будуть розглянуті, а Німеччина ініціює надання Україні гуманітарної допомоги власне для постраждалих від конфлікту на Донбасі, тобто для вимушених переселенців. Усі необхідні продукти відправлять за патронажу Червоного Хреста.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео