Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Адміністрація Президента виключила можливість демілітаризації Широкіно

Адміністрація Президента виключила можливість демілітаризації Широкіно
239093 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бої під Широкіно не припиняються.


Бої під Широкіно не припиняються. Знову були обстріляні позиції наших солдат, знову весь світ побачив відверту брехню терористів та Росії, щодо дотримання мирного договору. Та чи значать щось пункти на папері, коли існує загроза наступу на місто?
Раніше було прийнято рішення про демілітаризацію краю, мовляв це змусить терористів зупинити постійні обстріли міста. Так домовилися лідери «нормандської четвірки». Замість важкого озброєння місто повинні були патрулювати правоохоронці, а по всій території мали бути розміщені спостерігачі ОБСЄ.
Місцеві мешканці з острахом зустріли новину про демілітаризацію Широкіно. Особливо тривожно стало в Маріуполі. Нагадуємо,що Широкіно є останнім стратегічним пунктом на шляху до приморського міста.
Адміністрація Президента визнала неможливість роззброєння селища: «На даний момент Широкіно є найгарячішою точкою на півдні зони АТО. Ми говорили про демілітаризацію краю, але головною умовою для цього є повне припинення вогню. Президент та уряд цього не бачать. Тому зараз ми навіть і говорити не можемо про можливість відведення важкого озброєння з міста та виведення наших військових. На даний момент – це виключено», заявив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Мотузяник.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео