Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Порошенко проінспектує нову зброю для українських військових

Порошенко проінспектує нову зброю для українських військових
186077 ПЕРЕГЛЯДІВ

Оборонний комплекс Україна поставила, як це не страшно, а саме війна. З новою технікою наші солдати вимушені дуже швидко «знайомитися» і освоювати навички її керування


Оборонний комплекс Україна поставила, як це не страшно, а саме війна. З новою технікою наші солдати вимушені дуже швидко «знайомитися» і освоювати навички її керування. Та чи якісно проходить озброєння наших бійців, зважаючи на пришвидшені темпи?

Президент України особисто відвідує найбільші національні полігони з метою визначити рівень підготовки українських військових, а також оцінити якість нової техніки. Так, Петро Порошенко пройшов навчання на Миколаївському полігоні, а також став поважним спостерігачем підготовки військовий на Яворівському полігоні. В свою чергу, «Укроборонпром» планує продемонструвати нову техніку і на Чернігівському полігоні «Десна».

Як передає прес-центр ГП «Укроборонпром», Верховного Головнокомандуючого познайомлять с потужними протитанковими комплексами, броньованою технікою та гранатометами. Крім того, спеціально для Порошенка проведуть показову стрільбу на полігоні.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео