Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Порошенко не бачить прогресу в обміні полоненими

Порошенко не бачить прогресу в обміні полоненими
53312 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мінський договір зобов’язав обидві сторони провести обмін полоненими, причому за принципом «всіх на всіх». Сьогодні було відпущено на волю полоненого «кіборга» Олега Кузьміних.


Мінський договір зобов’язав обидві сторони провести обмін полоненими, причому за принципом «всіх на всіх». Сьогодні було відпущено на волю полоненого «кіборга» Олега Кузьміних. Проте, це не значить, що більшість наших військових вже повернулися додому.
Петро Порошенко зазначає: «Цілковитого прогресу в операції обміну полоненими в нас, на жаль, немає». Невирішеним залишається на даний момент і питання звільнення української льотчиці – Надії Савченко. Ще раніше була інформація, що можливо Савченко нададуть право амністії і випустять з-за грат на її День народження. Проте, як ми бачимо, фактичних зрушень немає.
Про це Петро Порошенко заявив під час зустрічі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель та президентом Франції Франсуа Олландом.
В Адміністрації Президента підкреслили, що необхідно встановити зараз мир на теренах Донбасу, щоб розпочати масштабний процес обміну полоненими. Більше того, установа зазначає, що зараз ускладнюється пошук наших українських військових, яких було взято до полону, адже бойовики «розпорошили» ледь не поодинично наших солдат по окупованій території.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео