Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чому АТО не завершилась за кілька годин?

Чому АТО не завершилась за кілька годин?
159580 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Адміністрації Президента наголошують на тому, що операцію по ліквідації терористичних угрупувань планували ліквідувати за лічені години. Тим не менш, виконанню даної операції завадив той факт, що сепаратистам прийшла допомога від сусіда-агресора у вигляді техніки та людських ресурсів. 


2014 рік. Неспокійний час для всієї країни. Час, коли забиралися цілі території, а люди не знали, куди їм їхати, адже їх міста просто знищувалися. Ось тоді все це назвали короткою абревіатурою АТО і процес затягнувся на цілий рік, хоча по всьому світу операції по ліквідації терористичних угрупувань тривають не більше кількох годин.
В Адміністрації Президента наголошують на тому, що дійсно, операцію по ліквідації терористичних угрупувань планували ліквідувати за лічені години. Тим не менш, виконанню даної операції завадив той факт, що сепаратистам прийшла допомога від сусіда-агресора у вигляді техніки та людських ресурсів. Доказів на даний момент зібрано дуже багато: починаючи з того факту, що у полонених псевдо-ополченців знаходять російські паспорти і закінчуючи останнім затриманням російських військових.
«Якщо б мова йшла про кілька бандитських угрупувань – то питання ліквідації би навіть не виникло. Більше того, у нас у плані і стояло швидкісне вирішення питання», - розповідають в АП.
Більше того, чиновники наголошують, що за мету було поставлено не завдати шкоди мирному населенню, тому масова атака сепаратистів, а разом з ними і російських військових – була б неможлива.
Нагадуємо, що прийшовши до влади, Петро Порошенко заявив, що Антитерористина операція в Україні завершиться за лічені години.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео