Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Війна в Україні – тест для міжнародної безпеки», - Порошенко

«Війна в Україні – тест для міжнародної безпеки», - Порошенко
133015 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Війна в Україні – це, безперечно, горе, але щоб там не було трагічні події наглядно демонструють відповідальність європейських країн за своїх сусідів, їх готовність не підкорятися агресору та боротися до кінця за мир за спокій на теренах Європи», - заявив Петро Порошенко.


Будь-яке горе завжди перевіряє рівень та готовність не тільки держави, а й самих людей протистояти небезпеці. Війна в Україні наглядно продемонструвала, якого рівня сягнула безпека держав після другої світової війни і чи здатна ООН не повторити долю пресловутої «Ліги націй».
«Війна в Україні – це, безперечно, горе, але щоб там не було трагічні події наглядно демонструють відповідальність європейських країн за своїх сусідів, їх готовність не підкорятися агресору та боротися до кінця за мир за спокій на теренах Європи», - заявив Петро Порошенко під час зустрічі з послами різних країн.
Президент також відмітив, що нові люди, що будуть працювати з Україною у цей час проявлять себе у виключний, історичний час. Час, коли руйнується старий світ, старі устрої і будуються абсолютно нові відносини у Європі. Фактично, знову перерозподіляється світ.
До речі, Голова держави відмітив, що навіть у такій складній ситуації, що зараз склалася на теренах нашої держави альтернативи мирному вирішенню питання – просто не існує. Більше того, Президент закликав країні ЄС допомогти деескалації кризової ситуації у рамках Мінської мирної угоди.
Саму ж асоціацію з ЄС Порошенко вважає «дорожньою картою» реформ і прямих дій нашої держави. Більше того, президент висловив сподівання, що у найближчому часі Україна стане привабливим місцем для інвестиції європейського бізнесу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео