Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Йти до перемоги», - Петро Порошенко

«Йти до перемоги», - Петро Порошенко
186215 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент України звітує, що зусиллями уряду, а насамперед нашої армії план Путіна «Новоросія» - було провалено. Більше того, тільки за рік служби наші військові сягнули нового рівня, а сама армія, після доби занепаду перейшла на новий рівень. 


Петро Порошенко на посаді президента офіційно перебуває з 7 червня, тим не менш досягнення Голови держави прийнято відраховувати з 25 травня – коли волевиявлення народу було опубліковано усій державі.
На початку передвиборчої кампанії Петро Порошенко пообіцяв досягти перемоги і швидко повернути Крим та Донбас. Зараз, всі ми бачимо, що ситуацію не можна назвати кардинально відмінною. Тим не менш, Президент України звітує, що зусиллями уряду, а насамперед нашої армії план Путіна «Новоросія» - було провалено. Більше того, тільки за рік служби наші військові сягнули нового рівня, а сама армія, після доби занепаду перейшла на новий рівень. Ось так, найбільшим своїм досягненням Президент вважає модернізацію української армії.
«Збройні сили України стали потужним угрупуванням, яке має здатність знищити ворога», - розповідає Петро Порошенко: «Наша армія стала дійсно захисником держави. На даний момент втричі збільшилося постачання техніки, а українські воїни проходять якісну підготовку разом з американськими колегами».
До речі, НАТО висловило таку тезу, що весь світ повинен вчитися в України, як протистояти агресору у гібридній війні.
Нагадуємо, що за планом російського уряду було захоплення територій без значних бойових дій: тобто поступово наповнювати край своїм військовим контингентом, влаштовувати «підставні» мітинги, результатом яких буде проведення референдуму з очевидною відповіддю: край хоче стати частиною країни-агресора.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео