Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Нові кадрові рішення Петра Порошенка

Нові кадрові рішення Петра Порошенка
133099 ПЕРЕГЛЯДІВ

Новим указом Президент України розширив штат працівників своєї Адміністрації. Слід неодмінно зазначити, що до підписання нового указу на Петра Порошенка працювало 423 особи.


Президентське рішення про призначення Михайла Саакашвілі на пост губернатора Одеської області стало несподіванкою для всієї країни. Тим не менш – це не останні кадрові рішення Петра Порошенка.
Новим указом Президент України розширив штат працівників своєї Адміністрації. Слід неодмінно зазначити, що до підписання нового указу на Петра Порошенка працювало 423 особи. Згідно нового рішення штат розширився до 428 працівників.
За що будуть відповідальні ті нові 5 осіб, що з’являться у колах Адміністрації Президента?
Новий відділ буде забезпечувати нормальну діяльність Уповноваженого президента з прав людей з інвалідністю.
Хоч на даний момент немає офіційно оприлюдненого регламенту роботи нових працівників, слід зазначити, що створення таких органів є позитивним прикладом того, як Україна бореться з дискримінацією. Зауважимо, що до складу європейських вимог, щодо лібералізації життя в нашій державі є поліпшення умов тим категоріям, які зазнають найбільше дискримінації. Зокрема такими є люди-інваліди. Фактично в Україні немає достатнього обладнання, щоб забезпечити нормальне існування у соціумі таких категорій. Діти, що мають серйозну інвалідність не можуть ходити до звичайної школи, адже у більшості навчальних закладів просто-на просто немає спеціального під’їзду до входу…

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео