Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Ми відбудуємо Донбас разом з іноземними партнерами», - Порошенко.

«Ми відбудуємо Донбас разом з іноземними партнерами», - Порошенко.
212796 ПЕРЕГЛЯДІВ

Петро Порошенко твердо заявив, що Україна буде відбудовувати Донецьку та Луганську області, після того, як вони опиняться під контролем нашої армії.


Донбас за лічені місяці перетворився з прогресивного економічного розвиненого регіону на край із зруйнованою інфраструктурою, непрацюючими банками і державними установами. Тим не менш Петро Порошенко твердо заявив, що Україна буде відбудовувати Донецьку та Луганську області, після того, як вони опиняться під контролем нашої армії.
Але для того, щоб повернути до життя регіон – потрібні величезні кошти, яких наша країна, на жаль, не має. Тому, було прийнято рішення про те, щоб залучати іноземних інвесторів для відбудування краю.
«Україна прагне миру. Ми хочемо, щоб наші землі покинули війська агресора і робимо усе необхідне, щоб мирним шляхом із найменшою кількістю жертв перемогти у цій війні. Проте, справжні випробування чекають на нас ще попереду, коли постане питання: як відбудувати цілий край», - зазначив Петро Порошенко під час робочої поїздки до Слов’янську.
Слід зазначити, що відновлювальні роботи оцінюються у мільярди гривень. Тим не менш, деякі будівельні компанії вже працювали у Слов’янську, проте власники скаржаться, що тих коштів, які обіцяли чиновники – фірми, на жаль, не отримали.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео