Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Що думає Порошенко про економічну блокаду Донбасу?

Що думає Порошенко про економічну блокаду Донбасу?
26724 ПЕРЕГЛЯДІВ

Коли вперше з’явилося повідомлення про те, що на Донбасі буде запроваджена економічна блокада, мережею почали одразу ширитися чутки різного плану: від того, що регіон «зливають», до моменту, коли на сторінках сепаратистських спільнот почали казати про те, що Україна хоче ледь не заморити голодом регіон


Коли вперше з’явилося повідомлення про те, що на Донбасі буде запроваджена економічна блокада, мережею почали одразу ширитися чутки різного плану: від того, що регіон «зливають», до моменту, коли на сторінках сепаратистських спільнот почали казати про те, що Україна хоче ледь не заморити голодом регіон. Мабуть, «сепарам» було важко проаналізувати повністю вислови урядовців.
Що ж думає Петро Порошенко про факт економічної блокади східного регіону?
Перш за все слід зазначити, що Президент України ні разу не висловлювався за повну економічну блокаду регіону, тож чутки про комплексну ізоляцію регіону – хибні.
Економічна блокада за словами Петра Порошенка заключається в тому, щоб заборонити підприємствам закупати продукцію, вироблену на окупованій території та посилити пропускний контроль на блок-постах.
«Ніхто не збирається влаштовувати блокаду. Донбас не буде ізольованим, проте певні міри треба прийняти, адже ми хочемо навести там порядок. Єдине, що буде зроблено, і це не обговорюється – це проведення контролю фортифікаційних споруд. Надходять повідомлення, що на даний момент будівництво загальмувалося, а нам це необхідно одразу вирішити, адже від цього залежить спокій в регіоні», - запевняє Президент України.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео