Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Порошенко вважає, що для України важлива міжнародна солідарність

Порошенко вважає, що для України важлива міжнародна солідарність
26708 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Необхідно для спільної перемоги, щоб весь світ тримався разом. Нам потрібен єдиний фронт у відношенні до агресії, адже мова йде про міжнародну безпеку», - заявив Петро Порошенко під час зустрічі з прем’єр-міністром Канади Стівеном Гарпером.


«Необхідно для спільної перемоги, щоб весь світ тримався разом. Нам потрібен єдиний фронт у відношенні до агресії, адже мова йде про міжнародну безпеку», - заявив Петро Порошенко під час зустрічі з прем’єр-міністром Канади Стівеном Гарпером, який прибув до України 6 червня.
Петро Порошенко однозначно наголосив на тому, що Україна чекає від світу єдності у своїй позиції та розв’язанні нашої проблеми. Таку позицію він назвав «ключовою» і акцентував увагу на виокремленні чіткого ставлення до Росії.
Зі свого боку прем’єр-міністр Канади зауважив, що позиція його держави від самого початку конфлікту була вельми однозначною: «Канада ніколи не визнає окуповані райони Донбасу – російськими. Кордони держави не можуть бути змінені за допомогою сили та варварства. Ми стоїмо пліч-о-пліч з нашими союзниками та вимагаємо від Путіна припинити вторгнення до України, вивести танки, а також зупинити будь-якого роду підтримку сепаратистів».
Політик також наголосив на тому, що весь світ не може стояти осторонь конфлікту і кожен надає допомогу в залежності від можливостей. Стівен Гарпер також зазначив, що санкції з Росії не будуть зніматися до тих пір поки Путін не виконає головної вимоги: зупинити війну.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео