Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петро Порошенко хоче розвивати вітчизняну авіацію

Петро Порошенко хоче розвивати вітчизняну авіацію
79933 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент України Петро Порошенко у своєму Твіттері написав, що завод імені Антонова має працювати на державу, і повинен дати нове дихання нашій авіації


Президент України Петро Порошенко у своєму Твіттері написав, що завод імені Антонова має працювати на державу, і повинен дати нове дихання нашій авіації.
Порошенко сказав, що бажав би, щоб у державному оборонному замовленні була продукція заводу ім. Антонова. Таким чином Президент України запропонував заводу імені Антонова узяти держзамовлення на 2016 рік.
Президент підкреслив, що Україна може займатися виробництвом сучасної авіації, що це для нашої країни авіабудування – один із найважливіших секторів безпеки країни. Нагадуємо, що ще раніше, коли на черговій зустрічі представників уряду України і уряду США постало знову питання про надання Україні літальних апаратів та зброї (в чому знову ж таки було відмовлено),- українська сторона заявила, що в нас вистачить сил виготовляти і свій ряд літального озброєння.
«Потенціал заводу імені Антонова, разом із «Укроборонпромом», мусить дати нове дихання авіації України» - додав Петро Порошенко.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео