Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Не хочете в ДНР? Вас звільнено

26875 ПЕРЕГЛЯДІВ

Про українську націю говорять, як про незалежну, демократичну та волелюбну. І ніхто з українців не думав, що повернення режиму жорсткої диктатури можливе. Однак, новина про те, що в Донецьку роботодавці змушують своїх працівників вступати в лави громадського руху «Донецька республіка», якою поділилася людина, зареєстрована у Твіттері під ніком «‏@FainaDonechanka» спонукає замислитися, в першу чергу жителів окупованих територій, чи не міняють вони шило на швайку, виступаючи «За» автономну республіку. Як підтвердження своїх слів «Файна Донечанка» виклала фото із заявами, котрі вона отримала на роботі.

Більше того, тих, хто відмовився приєднуватися до громадського руху чекає покарання у вигляді затримки заробітної плати або звільнення.

Користувач під ніком «@borodate_bidlo» прокоментував новину Донечанки. «Я не вступив. Змушували, але я «ні». Сказали: «Готуйся». Я зрозумів, начальство погрожувало «від звільнення до підвалу» – зазначив він.

Варто відмітити, що раніше Олександром Ходаковським, котрий є лідером терористів, була зроблена заява, де він зазначив, що Росія допомагає, однак люди все одно розчаровані.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео