Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Без світла життя зупинилось

240940 ПЕРЕГЛЯДІВ

Інтернет – видання «Крим. Реалії» повідомило, що у зв’язку з тим, що анексований Російською Федерацією Крим з двадцять другого листопада опинився без електропостачання, жителі півострова шикуються в чергах у магазинах і в великих кількостях купують продукти харчування та звичайні свічки. Гірше те, що у багатоповерхівках не має централізованого опалення, через те, що без світла ні одна із Сімферопольських котелень не буде нормально функціонувати. Поки що ситуація не є критичною, бо, наприклад, Сімферополь може похизуватися теплою погодою і показником термометра плюс шістнадцять. Однак, синоптики прогнозують, що уже з двадцять четвертого листопада температура повітря різко зміниться і стане з позначкою мінус.

Також у Сімферополі та Севастополі жителям багатоповерхівок радять не користуватися ліфтами. У посиленому режимі працює й кримська поліція, де створені додаткові патрульні служби.

До міст, де є проблеми з електропостачанням долучилася Феодосія та Керч. У цих містах міські голови радять закладам культури, громадського харчування та іншим установам працювати до десятої години вечора.

Однак, дещо краща ситуація в Керчі, де будинки, котрі підключені до Аршинцевої лінії електропередач та ТЕЦ мають електрику. Крім житлових будинків, світло є на автозаправках у Аршинцевому та Ворошилові, пологовому будинку, першій лікарні, колонії. А от решта важливих медичних установ користуються генераторами.

Турбує той факт, що і в дитячих інтернатах не має електрики. Проте, адміністрація робить усе можливе, щоб діти повноцінно харчувалися.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео