Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Широка коаліція Запорізької міської ради

26893 ПЕРЕГЛЯДІВ

Депутатами від «БПП – «Солідарність» та «Опозиційний блок» була сформована так звана широка коаліція в Запорізькій міськраді. Така заява прозвучала сімнадцятого грудня у рамках засідання міської ради Запоріжжя, оприлюднена представником УКРОПу Михайлом Прасолом. "Сьогодні в обласній раді сформували "ширку", представниками якої являються партії "Опозиційний блок" та "Солідарність", - промовив Прасол.

УКРОПівець зазначив, що представниками ОП було очолено 3 ключових комісії у міській раді Запоріжжя, які займаються питаннями соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, питаннями життєзaбезпечень та питаннями комунвласності, ресyрсів, земельних відносин та архітектури). Нардепів партії "Солідарність" назначено на посади в комісії, яка займається питанням діяльності нардепів, регулюватиме правопорядок у корупційних схемах, освіті, культурі, спорті, туризмі.

Також по одній комісії було очолено представниками партій "Самопоміч", "Батьківщина", "Нова політика".

Незважаючи на те, що УКРОП являється однією з найчисельніших демократичних фракцій у міській раді, її представники не очолили жодну із комісій.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео