Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

"Вибори на Донбасі являються неприйнятними", - Кремль

"Вибори на Донбасі являються неприйнятними", - Кремль
107268 ПЕРЕГЛЯДІВ

Представником Російської Федерації при ОБСЄ Олександром Лукашевичем було зазначено, що Росія вважає неприйнятними вибори, які пройшли на території окупованого Донбасу згідно чинного законодавства України за Мінськими угодами.

Таку інформацію було оприлюднено у прямій трансляції відеомосту Москва-Відень.

«Проводити вибори на Донбасі згідно недосконалого українського законодавства неприйнятно. До того ж, комплекс заходів зазначає, що завдання, які мають вирішувати Київ, Донецьк та Луганськ повинні бути узгоджені між усіма сторонами. В цьому випадку ми говоримо і про місцеві вибори», - звітував Лукашевич.

Нагадаємо, що першого листопада президентом Петром Порошенко було зроблено заяву про те, що українською стороною передана тристоронній контактній групі у Мінську концепція виборів на території окупованого Донбасу. Президент зазначив, що умови проведення виборів зазначені у Мінських договорах.

За ними повинна відновитися діяльність політичних партій, засобів масової інформації, мін’юсту, а також Росія має вивести із території незаконні збройні формування.

Раніше Романом Безсмертним, представником України у політичній підгрупі, яка займається регулюванням ситуації на території Донбасу, було сказано, що Україна наполягає на проведенні виборів на Донбасі згідно чинного законодавства, але з деякими корективами.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео