Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

"Житомирські ласощі" просять у Авакова захисту

160866 ПЕРЕГЛЯДІВ

Акціонерами та працівниками компанії "Житомирські ласощі" було подано клопотання міністру внутрішніх справ Арсену Авакову про захист справедливості та законності у ситуації навколо підприємства.

Таку інформацію оприлюднено у листі, який написав трудовий колектив закритого акціонерного товариства "Житомирські ласощі" до Авакова.

Авторами звернення констатується, що, попри рішення Вищого адмінсуду України, котрий визначив, що дії Ігоря Бойка і помічників із числа посадовців держорганів незаконні, а єдиний законний власник фабрики - це іноземний інвестор "Дельта Кепітал С.А." а працівниками фабрики являються акціонери, довкола "ЖЛ" і досі відбувається незаконна діяльність.

Колективом "Житомирьских ласощів" висунено звинувачення щодо блокування в’їзду та виїзду із фабрики, знаходження на її території невідомих озброєних осіб, у різноманітних маніпуляціях Бойка та у підвищенні соціальної напруги.

Акціонерами та працівниками "ЖЛ" подано прохання втрутитися у ситуацію главу Міністерства внутрішніх справ України Арсена Авакова.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео