Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Затримані через бійку під порукою Яроша

187740 ПЕРЕГЛЯДІВ

Колишнім провідником руху ’’Правий Сектор’’ Дмитром Ярошем було заявлено, що він готовий поручитися за бійців ПС, котрих затримали через бійку на курорті Закарпаття Драгобрат.

Така заява була опублікована на персональній сторінці Яроша у Фейсбук: ’’Я можу надати хороші характеристики кожному із хлопців, котрі воювали. Мої юристи займуться цією справою. Я візьму побратимів на поруки’’

Дмитро Ярош зазначив, що хлопці поводили себе як справжні герої, захищаючи українські землі від сусіда-агресора. Багато з них отримало контузії та поранення.

Як відомо, двоє із п’яти затриманих, які брали участь у бійці на гірськолижному курорті Драгобрат, за рішенням суду будуть знаходитися під вартою протягом двох місяців. Інші троє учасників ще досі знаходяться під судовим процесом.

Про причетність членів "Правого сектору" до бійки повідомила закарпатська обласна державна адміністрація.

За їх словами, десятого січня близько четвертої години ранку п’ятеро чоловік нанесли візит туристичній базі ’’Хата магната’’ та, незважаючи на відсутність світла, змусили готувати їжу кухаря та бармена. Згодом вони побили бармена та одного з кухарів, котрих пізніше було госпіталізовано із серйозними тілесними ушкодженнями.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео