Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Жителі «сірої зони» Донбасу отримають чергову партію гуманітарної допомоги

Жителі «сірої зони» Донбасу отримають чергову партію гуманітарної допомоги
216181 ПЕРЕГЛЯДІВ

Більше 400 тисяч дорослих та дитячих продуктових наборів загальною вагою у десятки тисяч тонн поїде у Донбас цього серпня. Належить вищезазначена ініціатива Гуманітарному штабу Ріната Ахметова.

За словами волонтерів Штабу, напружена ситуація, котра наразі існує на території Донбасу через збільшення кількості обстрілів проросійськими терористичними угрупуваннями, кидає мирним українським жителям все нові складні виклики. Багато домівок залишилося без води й світла, сотні людей покинули рідну землю, аби захистити себе та своїх близьких від куль і снарядів. Але так звана «сіра зона» донбаських земель як і раніше є прихистком для багатьох українців, котрі не мають можливості для переїзду. Це, насамперед, люди похилого віку, котрі сьогодні виживають на мінімальну пенсію.

Через це волонтери Штабу як і раніше допомагатимуть найбільш соціально незахищеним категоріям населення Донбасу. І перша партія такої гуманітарної допомоги поїде у Маріуполь вже сьогодні, 1-го серпня. За початковими підрахунками координаторів Штабу, гуманітарну допомогу мають отримати біля 15-ти тисяч людей.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео