Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Колишній заступник мера Дніпра підозрюється у зловживанні службовими обов’язками

Колишній заступник мера Дніпра підозрюється у зловживанні службовими обов’язками
162300 ПЕРЕГЛЯДІВ

Анатолій Крупський – колишній член скандальної «Партії регіонів» та у минулому перший заступник голови Дніпровської міської ради – підозрюється у зловживанні службовими обов'язками на вражаючу суму у майже 22 мільйони гривень. Наразі зловмисник оголошений у розшук Департаментом захисту економіки Національної поліції.

Варто відзначити, що колишній заступник мера обіймав свою високу посаду аж чотирнадцять років – з 2000-го по 2013-й та з 2014-го по 2015-й роки. За цей час Крупський встиг халатно поставитися до трудомісткого процесу укладання багатомільйонних договорів у галузі інженерно-транспортної інфраструктури, через що бюджет Дніпра не дорахувався більш ніж 18-ти мільйонів гривень.

До того ж, міські рада та суд, через незабезпечення колишнім заступником мера належного виконання установами рішення щодо 230-ти нерухомих об'єктів, опосередковано посприяли їх залишенню на балансі житлово-комунальних підприємств Дніпра. Зазначені вище об'єкти у результаті виявилися банкрутами та, згодом перейшовши у приватну власність, створили у міському бюджеті фінансову діру у майже чотири мільйони гривень.

Інкримінують Анатолію Крупському одразу два правопорушення згідно статей 28 частина 2 – «Вчинення злочину за попередньою змовою групою осіб» - та 364 частина 2 – «Зловживання службовим становищем» - Кримінального кодексу України.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео