Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Донецька та Луганська області потерпають від чергового сплеску насилля

Донецька та Луганська області потерпають від чергового сплеску насилля
81208 ПЕРЕГЛЯДІВ

Представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, котрі вже чимало часу знаходяться в українському Донбасі через ведення на його територіях, тимчасово непідконтрольних Уряду України, військових дій армією Російської Федерації, знову констатують черговий сплеск насилля на змучених іноземною агресією землях Донеччини та Луганщини. Зокрема - збільшення кількості обстрілів та вибухів, спричинених проросійськими терористичними формуваннями.

За словами Александра Хуга – першого заступника голови СММ ОБСЄ в Україні – Місія вже встигла зафіксувати майже дві тисячі вибухів на попередньому тижні, де п'ятсот із них відбулися тільки у неділю. Проте, у період з 15-го по 19-те серпня ця кількість помножилася на два. І зазначені вище показники оприлюднені представниками ОБСЄ виключно по Луганській області.

Стосовно ж Донеччини перший заступник каже, що Місія встигла зафіксувати свідчення використання на території області ракетно-зенітних установок, додавши, що наразі так звана самопроголошена «ЛНР» розмістила на власній землі майже півсотні екземплярів подібної нищівної зброї.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео