Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Служба безпеки України затримала великий незаконний вантаж у зоні бойових дій

Служба безпеки України затримала великий незаконний вантаж у зоні бойових дій
27186 ПЕРЕГЛЯДІВ

Більш ніж півмільйона гривень – саме на таку астрономічну суму співробітники Служби безпеки України затримали великий незаконний вантаж, перевізники якого мали намір потрапити на наразі окуповані українські території, минаючи пункти пропуску.

Окуляри та обладнання для їх виготовлення, чисельні канцелярські товари, автозапчастини і зброю працівники СБУ вилучили з одразу трьох легкових автомобілів, котрі були зупинені у Ясинуватському та Бахмутському районах Донеччини. Наразі продовжуються слідчі дії.

Варто відзначити, що раніше, але – у Луганській області – спільними оперативними зусиллями Служби безпеки України, а також прикордонної та фіскальної служб було затримано вантажівку, котра намагалася незаконно перевезти партію насіння соняшнику на суму у п'ятсот тисяч гривень на тимчасово окуповану терористами територію України. Загальна вага соняшникового насіння склала понад сорок тонн.

Крім того, Служба безпеки України успішно ліквідувала нелегальний канал постачання різноманітних контрабандних товарів на наразі непідконтрольні українському Урядові землі Донбасу.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео