Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Керівника Одеської прокуратури заарештовано через корупційну діяльність та перевищення повноважень

Керівника Одеської прокуратури заарештовано через корупційну діяльність та перевищення повноважень
162378 ПЕРЕГЛЯДІВ

Правоохоронні органи Української держави продовжують непростий і трудомісткий процес викорінення корупціонерів з численних рядів посадовців країни. Цього разу співробітники Служби безпеки України спільно зі слідчими прокуратури Одеської області оперативно викрили на хабарництві керівника однієї з одеських прокуратур, котрий, окрім злочинної корупційної діяльності, ще й зловживав власним службовим становищем, підриваючи авторитет місцевої одеської прокуратури.

Від місцевого представника однієї з комерційних структур одеський прокурор вимагав укладення невигідного для нього орендного договору з надзвичайно великою знижкою для себе. У якості відплати за це злочинець обіцяв підприємцеві не тільки повну відсутність будь-яких зовнішніх перешкод у контексті ведення господарської діяльності з боку контролюючих органів, а й захист правоохоронцями бізнесу одесита-підприємця.

Сума неправомірної вигоди, під час отримання якої і був затриманий посадовець-корупціонер, та статті Кримінального Кодексу України, за котрими обвинувачено прокурора, поки що не розголошуються.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео