Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Верховна Рада загрожує Херсонщині введенням військово-цивільної адміністрації

Верховна Рада загрожує Херсонщині введенням військово-цивільної адміністрації
108326 ПЕРЕГЛЯДІВ

Збільшення кількості сепаратистських настроїв серед місцевого населення та загроза імпічменту Андрія Путилова, котрий наразі є головою Херсонської обласної державної адміністрації, змушують Верховну Раду України втрутитися у зазначений вище процес, аби не допустити подальшої ескалації політичного конфлікту у Херсонській області.

Ще шостого вересня поточного року депутатами була підписана спеціальна заява, адресована Главі Української держави Петру Порошенку, котра містила прохання до президента втрутитися у непросту ситуацію та перешкодити будь-яким діям, націленим на позбавлення Андрія Путилова його посади. За словами Олега Зайченка – консультанта комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки та оборони – ситуація на Херсонщини наразі набула настільки широкого розголосу, що у Києві серйозно розглядають можливість подальшого введення у Херсонській області військово-цивільної адміністрації. Але станеться це, за словами пана Зайченка, виключно у тому випадку, якщо з посади голови Херсонської обласної державної адміністрації буде звільнено Андрія Путилова.

Варто відзначити, що консультант комітету Верховної Ради також акцентував увагу широкого загалу на тому, що майбутня військово-цивільна адміністрація може бути поширена не тільки на обласному рівні, а й у деяких містах, зокрема, у Новій Каховці, через антипатріотичні заяви її містян.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео