Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На відновлення інфраструктури Донбасу знадобиться біля трьох років

На відновлення інфраструктури Донбасу знадобиться біля трьох років
216518 ПЕРЕГЛЯДІВ

Георгій Тука – заступник міністра з питань окупованих територій України – назвав кількість часу, необхідного для відновлення пошкодженої проросійськими терористичними угрупуваннями інфраструктури українського Донбасу. За словами посадовця, мова йде про два-три роки.

Пан Тука зазначив, що гроші на вищезазначений процес Українській державі надаватимуться з найрізноманітніших джерел. Це і державний бюджет, і міжнародні фінансові установи, і чимала компенсація з боку Російської Федерації. Але чекати швидкого притоку іноземних інфраструктурних інвестицій чи судового процесу над Росією заступник міністра не радить, пропонуючи починати процес відновлення Донбасу власними силами.

Посадовець переконаний, що інших збройних наступів агресивної Російської Федерації на українські землі не буде, оскільки з частинами Донецької та Луганської областей, де наразі знаходяться так звані самопроголошені «Л/ДНР», Росія вже не може нічого вдіяти. Головна ж мета Української держави – повернення цих територій під власний контроль на своїх умовах. Через неприйняття ж окупантом подібної української політики у Донбасі все ще продовжується військове протистояння між двома державами.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео